Bel ons op 085 - 303 26 16

Bel ons op

085 - 303 26 16 (08:00 - 22:00)

Contact via mail

ExamentrainingHoe groot is een klas?

Eindsprint werkt in kleine groepjes. Dat betekent dat er maximaal vijf leerlingen in een groepje les krijgen. Je zit dus met maximaal vier andere leerlingen in de training.

ExamentrainingKan ik meerdere vakken volgen?

Je kunt voor één vak tegelijkertijd training volgen. Je kunt wel meerdere examentrainingen achter elkaar volgen tijdens een vakantie. De trainingen zijn zo ingepland dat steden die dicht bij elkaar liggen niet tegelijk training hebben.

ExamentrainingWie geeft de training?

Eindsprint werkt met gescreende studenten. Tijdens de screening wordt er bekeken of de studentdocent voldoende ervaring, kennis en motivatie heeft om opgenomen te worden in de selectiepoule.

ExamentrainingHoe meld ik me aan?

Je kunt je via de aanmeldpagina opgeven voor de examentraining. Nadat je het formulier hebt ingevuld sturen we een email naar beide ingevulde emailadressen. Ook ontvang je van ons een factuur met een betaallink daarin.

ExamentrainingWelke vakken kan ik volgen?

Je kunt examentraining volgen voor natuurkunde, scheikunde, wiskunde a, wiskunde b, biologie, economie, management & organisatie, Engels en Nederlands. Al deze vakken worden in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie en tijdens de herkansingperiode aangeboden.

ExamentrainingWaar kan ik training volgen?

Je kunt examentraining volgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht. Op al deze locaties wordt in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie en tijdens de herkansingsperiode training gegeven.

ExamentrainingHoe is een trainingsdag ingedeeld?

Elke dag start om half tien 's ochtends. Zorg dat je iets eerder aanwezig bent zodat we om half tien kunnen starten. Een dag bestaat uit blokken van ongeveer anderhalf uur met daartussen één of twee korte pauzes en een langere lunchpauze. Hoe lang een dag duurt hangt af van de grootte van je groepje Privétraining duurt tot drie uur, twee leerlingen tot vier uur en drie tot vijf leerlingen tot vijf uur.

ExamentrainingWat gebeurt er tijdens een trainingsdag?

Elke examentraining is een combinatie van uitleg en oefenen. Omdat we in kleine groepjes van maximaal vijf leerlingen werken kunnen we de balans tussen uitleg en oefenen afstemmen op de wens van de leerling. Iedere leerling heeft immers een andere leerbehoefte.

ExamentrainingWat moet ik allemaal meenemen?

Op de eerste ochtend van de examentraining ligt jouw theorie- en oefenboek voor je klaar. Je hoeft dus eigenlijk alleen schrijfmateriaal, eten/drinken en eventueel een binas/biodata of rekenmachine mee te nemen als dat voor jouw vak benodigd is.

ExamentrainingWat kost een examentraining?

Een driedaagse examentraining kost €395. Maar let op: met je CJP Cultuurkaart krijg je €100 korting op een examentraining, dan blijft er dus nog €295 over. Daarmee zijn we de goedkoopste landelijke aanbieder van examentraining.

ExamentrainingKan ik samen een training volgen?

Dat kan. Na aanmelding kun je de naam van jouw vriend of vriendin doorgeven aan ons via het contactformulier, dan zorgen wij er voor dat jullie in dezelfde groep worden geplaatst. Je vriend(in) en jij krijgen daarnaast bovendien dan beide tien procent van het lesgeld teruggestort.

ExamentrainingGaat de training altijd door?

In principe gaat elke examentraining gegarandeerd door. We zeggen geen groepjes leerlingen af bij te weinig aanmeldingen. Het kan wel voorkomen dat er overmacht optreedt omdat een examentrainer bijvoorbeeld ziek wordt. In dat geval bieden we altijd direct een alternatieve datum en/of locatie aan.

ExamentrainingHoe annuleer ik een training?

Indiend gewenst heb je na aanmelding veertien dagen de tijd om je af te melden voor een examentraining. Afmelden kan door het contactformulier in te vullen met jouw gegevens. Zorg ervoor dat je jouw reserveringsnummer vermeldt in de email en geef duidelijk aan dat het om een afmelding gaat. Let op: voor het afmelden voor de herkansingstraining gelden andere voorwaarden. In dat geval heb je 24 uur de tijd om je af te melden tot maximaal 18:00 op 16 juni.