Natuurkunde
Natuurkunde

HAVO / VWO AANMELDEN

Volg een examentraining natuurkunde bij Eindsprint

De slimste manier om je eindexamen natuurkunde te halen.

Grotere Slagingskans Examentraining
Hogere examencijfers
Grotere Slagingskans Examentraining
Grotere slagingskans
Grotere Slagingskans Examentraining
Meer zelfvertrouwen
 •  Drie dagen natuurkunde examentraining
 •  Op een centrale locatie bij jou in de buurt
 •  In een groep van maximaal vijf leerlingen
 •  Gratis effectief theorie- en oefenboek
 •  €100 korting met je CJP Cultuurkaart
 •  Niet gehaald? Gratis herexamentraining
Leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 8,5
Examentraining in het kort

Een examentraining natuurkunde zorgt ervoor dat je in drie dagen tijd voorbereid wordt op je schoolexamens en eindexamen natuurkunde. In drie dagen tijd worden alle onderwerpen die voor kunnen komen op je eindexamen behandeld. Omdat we in groepjes van maximaal vijf werken kunnen we je alle aandacht geven die je nodig hebt, jouw leerbehoefte staat tijdens de examentraining centraal.

Waarom examentraining bij Eindsprint volgen?
 •  Maximaal vijf leerlingen per klas
 •  Centrale locaties in Nederland
 •  Effectief theorie- en oefenboek
 •  Gemotiveerde studentdocenten
 •  Niet gehaald? Gratis herexamentraining
 •  Voordelig tarief met je CJP Cultuurkaart
Locaties examentraining

De examentraining natuurkunde wordt gegeven in tien steden in Nederland. In de randstad kun je examentraining volgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. In het zuiden van het land kun je examentraining volgen in Nijmegen, Eindhoven en Maastricht. In het noorden van het land kun je examentraining volgen in Groningen, Enschede en Zwolle. De examentraining wordt in alle steden aangeboden in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie. Op welke exacte datum de examentraining in een vakantie plaatsvindt kun je vinden op de pagina van de locatie zelf.

95% van alle leerlingen slaagt na onze examentraining
Data examentraining

De examentraining natuurkunde wordt in alle bovenstaande steden in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie aangeboden. Op welke datum een specifieke stad examentraining geeft tijdens één van deze vakanties kun je vinden op de pagina van de locatie. Een overzicht van alle data is ook te vinden op de aanmeldpagina voor de examentraining.

Kerstvakantie
2 dagen
Nu voor € 250
Voorjaarsvakantie
3 dagen
Nu voor € 325
Meivakantie
3 dagen
Nu voor € 325
Dagindeling examentraining

De examentraining natuurkunde begint elke ochtend om 09:30. Hoelang een trainingsdag duurt hangt af van de grootte van je groep. Als je in je eentje examentraining krijgt duurt elke dag tot 15:00, voor twee leerlingen is dit 16:00 uur en in een groepje met drie tot en met vijf leerlingen krijg je dagelijks examentraining tot 17:00. Een dag tijdens de examentraining natuurkunde bestaat uit blokken met daartussen korte pauzes en halverwege de dag een langere lunchpauze.

.
Voordat ik bij Backup kwam wist ik de volgende dag niet wat er in de klas ging gebeuren. Door het plannen en voorbereiden zit ik nu rustig in de klas en heb ik geen stress meer met toetsen.
Quinten - Natuurkunde VWO
De vakken natuurkunde en wiskunde zijn nog steeds moeilijk maar door heel veel uitleg weet ik dat er alles is aan gedaan om een zo goed mogelijk cijfer te halen. Dat helpt enorm.
Anna - Natuurkunde HAVO

Volg examentraining natuurkunde

Verzeker jezelf direct van een plekje