Neem contact op via WhatsApp 06 - 84 88 77 16

Disclaimer Eindsprint

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Eindsprint. Het is niet toegestaan om (gedeelten van) de site openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Eindsprint. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel, gebruik.

De informatie op eindsprint.nl is met zorg samengesteld. Toch kan het gebeuren dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Eindsprint spant zich te allen tijde in om alle betrokkenen te informeren over gebruik van hun (beeld-)werk, citaten, etc. Wanneer u van mening bent dat een plaatsing op deze website in strijd is met een copyright in uw bezit, ontvangen we hierover graag bericht via jelle@eindsprint.nl. Eindsprint sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met de website.

Eindsprint behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.

Laatste wijziging website: 1 oktober 2016.