• 2 dagen online training
  • Vanuit je eigen huis
  • Max. 5 leerlingen / groep
  • Gem. beoordeling 8.3

Volg online examentraining wiskunde a tijdens de schoolsluiting

Volg een online examentraining voor wiskunde a en haal een beter cijfer op je examen wiskunde a. In twee dagen tijd worden onderwerpen die moet weten voor het examen van wiskunde a behandeld. Een examentrainer legt op een digitaal whiteboard alle examenstof uit en je oefent klassikaal en individueel de examenstof. Tijdens de online training heb je elk blok na de uitleg telkens een gedeelte waarin iedereen individueel wordt geholpen met vragen.


Optimaal vanuit huis voorbereid op het examen wiskunde a

Omdat we in korte tijd de examenstof wiskunde a bespreken en oefenen zul je met meer vertrouwen het eindexamen in gaan. Ruim 95% van de leerlingen die een examentraining bij ons volgt haalt het examen wiskunde a.

  • Twee dagen online examentraining wiskunde a
  • Te volgen vanuit je eigen huis
  • In een groep van maximaal vijf
  • Incl. hardcopy samenvatting wiskunde a
  • Incl. hardcopy oefenboek wiskunde a
  • Niet gehaald? Gratis herexamentraining!

Hoe werkt een online examentraining?

Een ervaren examentrainer legt via een videoverbinding elk blok een aantal onderwerpen uit. Vervolgens wordt er door de examentrainer een voorbeeld examenopgave gemaakt en besproken. Uitleg en aantekeningen worden gemaakt op een digitaal whiteboard waar elke deelnemer op mee kan kijken. Tijdens de uitleg is het mogelijk om alle vragen te stellen die je wilt stellen. Na de uitleg en de voorbeeldopgave ga je zelf aan de slag met een aantal vergelijkbare opgaves. De examentrainer helpt op dat moment elke deelnemer 1-op-1 met vragen. Alle digitale whiteboards worden opgeslagen en achteraf toegestuurd zodat je deze nog eens terug kunt kijken.

Uitstekend beoordeeld door leerlingen

We vragen elke leerling aan het einde van de training wat ze ervan vonden. Vooral de kleine groepjes en de kwaliteit van onze examentrainers worden erg goed beoordeeld. Leerlingen geven de training gemiddeld een 8,3. De kwaliteit van de examentrainer wordt beoordeeld met een 9,0.

Data online examentraining wiskunde aOnderwerpen wiskunde a havo

Hieronder vind je de domeinen die besproken en geoefend worden tijdens de examentraining wiskunde a havo.

1. Algebraïsche vaardigheden
2. Algebra en tellen
3. Tabellen
4. Verbanden
5. Statistiek

Onderwerpen wiskunde a vwo

Hieronder vind je de domeinen die besproken en geoefend worden tijdens de examentraining wiskunde a vwo.

1. Wiskundige vaardigheden
2. Algebra en tellen
3. Verbanden
4. Rijen
5. Helling
6. Afgeleide

95% van alle deelnemers slaagt

Leerlingen die een examentraining bij ons volgen halen in 95% van de gevallen hun examen. Mocht je nou na het volgen van een examentraining nog niet zijn geslaagd, dan krijg je van ons een gratis herexamentraining.

Slagingspercentage 95% Eindsprint Examentraining

Dagindeling trainingsdag examentraining

Hieronder vind je een globale indeling van de online examentraining. Elke trainingsdag bestaat uit blokken van ongeveer anderhalf uur met daartussen pauzes. Tijdens deze blokken bespreek je de examenstof en oefen je verschillende examenonderwerpen. Tussen de blokken door wordt de videoverbinding even gepauzeerd.

Blok 1 90 minuten Online uitleg en oefening 10:00 - 11:30
Pauze 15 minuten Benen strekken en ontspanning 11:30 - 11:45
Blok 2 90 minuten Online uitleg en oefening 11:45 - 13:15
Pauze 30 minuten Benen strekken en ontspanning 13:15 - 13:45
Blok 3 90 minuten Online uitleg en oefening 13:45 - 15:15
Pauze 15 minuten Benen strekken en ontspanning 15:15 - 15:30
Blok 4 90 minuten Online uitleg en oefening 15:30 - 17:00

De 5 meestgestelde vragen over online examentraining

Hoe werkt een online examentraining?

Een ervaren examentrainer legt via een videoverbinding elk blok een aantal onderwerpen uit. Vervolgens wordt er door de examentrainer een voorbeeld examenopgave gemaakt en besproken. Uitleg en aantekeningen worden gemaakt op een digitaal whiteboard waar elke deelnemer op mee kan kijken. Tijdens de uitleg is het mogelijk om alle vragen te stellen die je wilt stellen. Na de uitleg en de voorbeeldopgave ga je zelf aan de slag met een aantal vergelijkbare opgaves. De examentrainer helpt op dat moment elke deelnemer 1-op-1 met vragen. Alle digitale whiteboarden worden opgeslagen en achteraf toegestuurd zodat je deze nog eens terug kunt kijken.

Door wie worden de trainingen gegeven?

De examentrainingen worden gegeven door examentrainers. Deze examentrainers zijn veelal universitaire studenten die goed kunnen lesgeven. Deze studenten hebben zelf niet al te lang geleden hun eindexamen gemaakt en staan dicht bij de belevingswereld van leerlingen. In een klein groepje bespreek en oefen je samen met je examentrainer alle examenstof. Het kan dus zijn dat je natuurkunde examentraining krijgt van een student natuurkunde. Al onze examentrainers zijn geselecteerd op basis van hun ervaring, kennis en motivatie. Voordat examentrainers bij ons aan de slag gaan doorlopen ze een training die wordt gegeven door eerstegraads vakdocenten.

Wordt alle examenstof besproken?

Tijdens de examentraining wordt in principe alle examenstof besproken. Omdat we in kleine groepjes werken is er tijd om langer stil te staan bij onderwerpen die je lastig vindt en kunnen we snel door als je bepaalde onderwerpen al goed onder de knie hebt. Op de laatste dag is er vaak ook tijd om onderwerpen die lastig waren extra te herhalen en een (gedeelte van) een heel oefenexamen te maken.

Wat is het slagingspercentage?

Ongeveer 95% van de leerlingen die bij ons een examentraining volgt slaagt voor het vak dat ze bij ons gevolgd hebben. Daar zijn we erg trots op. Toch is het moeilijk om precies te meten wat het effect van een gevolgde examentraining is, leerlingen doen immers in principe maar één keer eindexamen. Daarom vragen we alle leerlingen die een training volgen wat ze vonden van de training. Leerlingen beoordelen onze trainingen met een dikke 8. Op de vraag wat ze van de kwaliteit van de examentrainer vonden (kennis, inzet, uitleg) geven ze onze trainers zelfs een 9!

Kan je de examentraining nog annuleren?

Ja, het is mogelijk om de examentraining te annuleren tot 14 kalenderdagen na aanmelding. Je kunt via de link in de bevestigingsmail een e-mail of een WhatsApp bericht versturen om de training te annuleren. Dit kan alleen schriftelijk via e-mail of WhatsApp. Na 14 kalenderdagen kun je de examentraining niet meer annuleren. Ook als een training binnen 72 uur start is het niet meer mogelijk om de training te annuleren.