Toegevoegd aan winkelmand!

   Examentraining

   Volg een examentraining in een van de schoolvakanties of weekenden en haal een beter cijfer op je examen. In twee of drie dagen tijd worden onderwerpen die je moet weten voor het examen behandeld.

   Examentraining in kleine groepen

   Kleine klassen: 5 leerlingen

   Je volgt examentraining met maximaal 5 leerlingen tegelijk. Zo krijg je alle aandacht die je verdient. Geen klassen van 10-20 leerlingen. Alleen jij en maximaal 4 anderen.

   Examentraining goed beoordeeld

   Goed beoordeeld: 8,3/10

   Lees de ervaringen van 1.900+ leerlingen die je voorgingen. Alle reviews zijn verzameld via een onafhankelijke reviewtool, zo weet je zeker dat het echte ervaringen zijn.

   Examentraining met slagingsgarantie

   Slagingsgarantie: 100% geld terug

   Als je bij ons een training hebt gevolgd, vervolgens voor dat vak een onvoldoende haalt op je eindexamen én daardoor gezakt bent, krijg je al je lesgeld terug.

   Examentraining is handig voor leerlingen die...

   het overzicht kwijt zijn.

   Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Geen paniek! Tijdens de examentraining gaan we gestructureerd door de examenstof heen. De trainer laat je zien welke examenonderwerpen je moet kennen voor het examen en welke theorie hierbij hoort. Zo herken je steeds sneller wat er van je gevraagd wordt en kun je de theorie gerichter toepassen op de verschillende examenvragen.

   sommige stof niet snappen.

   Je werkt tijdens de examentraining met een checklist zodat je precies bij kunt houden welke onderwerpen je goed beheerst en welke minder. De kleine groepsgrootte zorgt ervoor dat de examentrainer langer stil kan staan bij moeilijke stof en sneller door kan als iets makkelijk gevonden wordt. Je kunt de hele training vragen stellen als je bepaalde stof nog niet helemaal begrijpt.

   hogere cijfers willen halen.

   Omdat de training in kleine groepjes van maximaal vijf leerlingen plaatsvindt kan de training afgestemd wordt op jouw niveau. De examentrainer staat boven de stof en kan ook jouw specifiekere vragen beantwoorden. Je gaat tijdens de examentraining aan de slag met vragen op het uiteindelijke examenniveau zodat je leert hoe je een goed cijfer op je eindexamen haalt.

   extra vertrouwen nodig hebben.

   Door alle examenstof in korte tijd te herhalen creëer je extra rust en (zelf)vertrouwen. Je raakt bekend met de vraagstelling op het examen en leert het juiste plan van aanpak aan voor verschillende examenvragen. Je weet na de training beter waar je goed in bent en welke onderdelen je extra moet oefenen. Zo weet jij wat je kunt verwachten op het eindexamen.

   Locaties examentraining

   De onderdelen van elke examentraining

   Examentraining herhalen examenstof

   Herhalen belangrijkste examenstof

   Tijdens de examentraining herhalen we in korte tijd de belangrijkste examenstof. Elk vak heeft een aantal onderwerpen die leerlingen vaak lastig vinden. Dit kan gaan om een bepaald begrip, een verband uit de theorie of een lastige berekening. Trainers weten precies tegen welke struikelblokken de leerlingen aanlopen bij zijn of haar vak. Tijdens de examentraining is hier dan ook extra aandacht voor. Je gaat aan de slag met het herkennen van lastige onderwerpen op het examen.

   Examentraining stappenplannen

   Stappenplannen eindexamen

   Voor elk vak zijn er stappenplannen of strategieën om je te helpen om gestructureerd een vraag te beantwoorden. Je leert om belangrijke informatie uit een bron te halen of om het verband tussen twee begrippen te herkennen. Tijdens de examentraining neemt jouw trainer al deze stappenplannen en strategieën met je door. Zo weet jij precies hoe je een vraag op het examen moet aanpakken en een goed antwoord kan formuleren.

   Examentraining oefenen examenstof

   Oefenen, oefenen, oefenen

   Bij elke examentraining krijg je uitleg over de theorie, maar oefenen is minstens net zo belangrijk. Samen met de trainer oefen je de belangrijkste examenonderwerpen. Voor al je vragen tijdens de maken kun je bij de trainer terecht. Vind je een bepaald onderwerp lastig? De trainer kan je vertellen welke oefeningen je kan maken om het onderwerp onder de knie te krijgen. Voor elk onderwerp oefen je een aantal opdrachten uit oude examens zodat je bekend raakt met de vraagstelling.

   Examentraining analyseren eindexamen

   Analyseren eindexamen

   Elk examen is natuurlijk anders, maar de verdeling van onderwerpen of aantal vragen is vaak wel hetzelfde. Zo worden lastige begrippen of berekeningen vaak wel op dezelfde manier gevraagd. Tijdens de training zal de trainer je hier meer over vertellen. Hij of zij weet bijvoorbeeld welke berekeningen vaak gevraagd worden. Of bij welke begrippen je alleen maar de definitie hoeft te weten. Tijdens de examentraining leer je wat je kunt verwachten op het eindexamen.

   Vakken

   Judith

   Super fijn, ik heb nu meer overzicht voor het eindexamen. Ook weet ik nu wat ik nog goed moet oefenen.

   Julie

   Goed, hebben veel besproken en duidelijke uitleg. Kon alles vragen en duidelijke antwoorden gekregen.

   Ryvana

   Het is erg nuttig. De afwisseling tussen theorie en opdrachten is goed. Ik leer er veel van in korte tijd.

   Eefje

   Goed. Ik heb naar mijn gevoel meer gedaan dan de afgelopen periode op school, en ik snap eindelijk iets.

   Maurits

   Het is een nuttige stoomcursus, met fijne uitleg. Ook goed gebruik gemaakt van de klas. Zeer tevreden.

   Elise

   Erg nuttig, ik heb veel nieuwe dingen geleerd en handige methodes ontdekt om thuis beter te leren.

   Thijmen

   Goed, de docent zorgde dat leerlingen actief deelnamen en we hebben de volledige lesplanning afgemaakt.