-->
 • Max. 5 leerlingen / klas
 • 2 of 3 hele dagen
 • Gem. beoordeling 8.2
 • 95% slaagt
 • Vlakbij NS stations

Volg een examentraining in Arnhem

Volg een examentraining in Arnhem in een van de schoolvakanties of weekenden en haal een beter cijfer op je examen. In twee of drie dagen tijd worden onderwerpen die moet weten voor het examen van het door jou gekozen vak behandeld. Je herhaalt en oefent in een klein groepje van maximaal vijf leerlingen alle examenstof.


De slimste manier om je eindexamen te halen

Omdat we in korte tijd alle examenstof bespreken en oefenen zul je met meer vertrouwen het eindexamen in gaan. Ruim 95% van de leerlingen die een examentraining bij ons volgt haalt het examen voor dat vak.

 • Twee of drie dagen examentraining
 • Op centrale locatie in Arnhem
 • In een groep van maximaal vijf
 • Samenvatting, oefenboek en video's
 • €100 korting met je CJP Cultuurkaart
 • Niet gehaald? Gratis herexamentraining!

Uitstekend beoordeeld door leerlingen

We vragen elke leerling aan het einde van de training wat ze ervan vonden. Vooral de kleine groepjes en de kwaliteit van onze examentrainers worden erg goed beoordeeld. Leerlingen geven de training gemiddeld een 8,5. De kwaliteit van de examentrainer wordt beoordeeld met een 9,0.

Data examentraining Arnhem

Je kunt elk jaar op een aantal momenten een examentraining in Arnhem volgen. De trainingen worden gegeven in schoolvakanties. In sommige steden geven we ook training in weekenden in April. Als onderstaande data voor jou niet schikken kun je dus altijd bekijken wanneer we op andere locaties examentraining geven. Een tweedaagse examentraining kost €250,00 (CJP-prijs) en een driedaagse examentraining kost €325,00 (CJP-prijs). Als het goed is heb je van je school een CJP Cultuurkaart gekregen. Als dit niet het geval is kun je deze alsnog via stichting CJP kopen.

Bekijk data andere locaties


Locatie examentraining Arnhem

De examentraining in Arnhem vindt plaats bij Winford. Deze school is te vinden aan het Willemsplein direct aan de centrumzijde van Arnhem Centraal en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Winford is een particuliere school en heeft kleine klaslokalen, ideaal voor onze examentraining. Op de locatie is er elke dag gratis koffie, thee en fruit. Routebeschrijving Winford Arnhem

Willemsplein 21, 6811 KB, Arnhem
Vanaf NS Arnhem Centraal ± 2 minuten
Betaald parkeren
Gratis koffie, thee en fruitVakken examentraining Arnhem

Je kunt in Arnhem voor de tien grootste havo- en vwo-vakken een examentraining of herexamentraining volgen. Al deze vakken worden tegelijk in een vakantie of weekend aangeboden. Als je meerdere vakken wilt volgen kun je dit of op twee dichtbijzijnde locaties in één vakantie of weekend doen, of de vakken verdelen over verschillende vakanties of weekenden.95% van alle deelnemers slaagt

Leerlingen die een examentraining bij ons volgen halen in 95% van de gevallen hun examen. Mocht je nou na het volgen van een examentraining nog niet zijn geslaagd, dan krijg je van ons een gratis herexamentraining.

Slagingspercentage 95% Eindsprint Examentraining

Dagindeling trainingsdag examentraining

Hieronder vind je een globale indeling van een trainingsdag. Elke trainingsdag bestaat uit blokken van ongeveer anderhalf uur met daartussen pauzes. Tijdens deze blokken bespreek je de examenstof en oefen je verschillende examenonderwerpen. Elke pauze staat er koffie, thee en fruit voor je klaar.

Blok 1 Uitleg en oefening Examenonderwerp A, B 10:00 - 11:30
Pauze Koffie, thee en fruit Benen strekken en ontspanning 11:30 - 11:45
Blok 2 Uitleg en oefening Examenonderwerp C, D 11:45 - 13:15
Pauze Koffie, thee en fruit Benen strekken en ontspanning 13:15 - 13:45
Blok 3 Uitleg en oefening Examenonderwerp E, F 13:45 - 15:15
Pauze Koffie, thee en fruit Benen strekken en ontspanning 15:15 - 15:30
Blok 4 Uitleg en oefening Examenonderwerp G, H 15:30 - 17:00

De 5 meestgestelde vragen over examentraining

Waarom bij Eindsprint training volgen?

Je kunt bij Eindsprint een examentraining op 9 centrale locaties in Nederland volgen. Daarbij vinden we het erg belangrijk dat we elke leerling veel aandacht kunnen geven, daarom werken we in hele kleine groepjes van maximaal vijf leerlingen. Je krijgt bij je training een samenvatting en een oefenboek die je na de training mee naar huis mag nemen. Al onze locaties zijn uitstekend te bereiken het het openbaar vervoer. Leerlingen zijn erg tevreden over de examentraining en beoordelen ons tussen de 8 en de 9. Ongeveer 95% van de leerlingen die een training bij ons volgt slaagt voor het vak dat ze gevolgd hebben. Mocht je het dan tóch niet gehaald hebben, dan krijg je van ons een gratis herexamentraining.

Door wie worden de trainingen gegeven?

De examentrainingen worden gegeven door examentrainers. Deze examentrainers zijn veelal universitaire studenten die goed kunnen lesgeven. Deze studenten hebben zelf niet al te lang geleden hun eindexamen gemaakt en staan dicht bij de belevingswereld van leerlingen. In een klein groepje bespreek en oefen je samen met je examentrainer alle examenstof. Het kan dus zijn dat je natuurkunde examentraining krijgt van een student natuurkunde. Al onze examentrainers zijn geselecteerd op basis van hun ervaring, kennis en motivatie. Voordat examentrainers bij ons aan de slag gaan doorlopen ze een training die wordt gegeven door eerstegraads vakdocenten.

Wordt alle examenstof besproken?

Tijdens de examentraining wordt in principe alle examenstof besproken. Omdat we in kleine groepjes werken is er tijd om langer stil te staan bij onderwerpen die je lastig vindt en kunnen we snel door als je bepaalde onderwerpen al goed onder de knie hebt. Op de laatste dag is er vaak ook tijd om onderwerpen die lastig waren extra te herhalen en een (gedeelte van) een heel oefenexamen te maken.

Wat is het slagingspercentage?

Ongeveer 95% van de leerlingen die bij ons een examentraining volgt slaagt voor het vak dat ze bij ons gevolgd hebben. Daar zijn we erg trots op. Toch is het moeilijk om precies te meten wat het effect van een gevolgde examentraining is, leerlingen doen immers in principe maar één keer eindexamen. Daarom vragen we alle leerlingen die een training volgen wat ze vonden van de training. Leerlingen beoordelen onze trainingen met een dikke 8. Op de vraag wat ze van de kwaliteit van de examentrainer vonden (kennis, inzet, uitleg) geven ze onze trainers zelfs een 9!

Kan je de examentraining nog annuleren?

Ja, het is mogelijk om de examentraining te annuleren tot 14 kalenderdagen na aanmelding. Je kunt via de link in de bevestigingsmail een e-mail of een WhatsApp bericht versturen om de training te annuleren. Dit kan alleen schriftelijk via e-mail of WhatsApp. Na 14 kalenderdagen kun je de examentraining niet meer annuleren.