-->
Examenleerlingen mogen, ondanks de lockdown, fysiek onderwijs volgen. De examentrainingen vinden daarom gewoon fysiek plaats. Omdat we in kleine groepjes van max. 5 leerlingen werken kan dit gemakkelijk op 1,5 meter afstand.

Volg een examentraining in Eindhoven

Volg een examentraining in Eindhoven in een van de schoolvakanties of weekenden en haal een beter cijfer op je examen. In twee of drie dagen tijd worden onderwerpen die moet weten voor het examen van het door jou gekozen vak behandeld. Je herhaalt en oefent in een klein groepje van maximaal vijf leerlingen alle examenstof.


De slimste manier om je eindexamen te halen

Omdat we in korte tijd alle examenstof bespreken en oefenen zul je met meer vertrouwen het eindexamen in gaan. Ruim 95% van de leerlingen die een examentraining bij ons volgt haalt het examen voor dat vak.

  • Twee of drie dagen examentraining
  • Op centrale locatie in Eindhoven
  • In een groep van maximaal vijf
  • Inclusief samenvatting en oefenboek
  • Examen niet gehaald? 100% geld terug!

Uitstekend beoordeeld door leerlingen

We vragen elke leerling aan het einde van de training wat ze ervan vonden. Vooral de kleine groepjes en de kwaliteit van onze examentrainers worden erg goed beoordeeld. Leerlingen geven de training gemiddeld een 8,3. De kwaliteit van de examentrainer wordt beoordeeld met een 9,0.

Data examentraining Eindhoven 20/21

Je kunt elk jaar op een aantal momenten een examentraining in Eindhoven volgen. De trainingen worden gegeven in weekenden en schoolvakanties. De eerste examentrainingen van het schooljaar 2020 - 2021 starten in de herfstvakantie. Vervolgens geven we in de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie een aantal trainingen. Vanaf de voorjaarsvakantie is er ieder weekend training tot aan het eindexamen. Bekijk hieronder wanneer we in Eindhoven training geven.

Bekijk data andere locaties


Locatie examentraining Eindhoven

De examentraining in Eindhoven vindt plaats op het Huygens Lyceum. Deze school ligt in op 15 minuten reisafstand van het station in Eindhoven. Het Huygens Lyceum is een middelbare school, ideaal voor onze examentraining. Op de locatie is er elke dag gratis koffie, thee en fruit. Routebeschrijving Huygens Lyceum

Van Flotowlaan 1, 5653 AD, Eindhoven
Vanaf NS Eindhoven Centraal ± 15 minuten
Gratis parkeren
Gratis koffie, thee en fruitVakken examentraining Eindhoven

Je kunt in Eindhoven voor de tien grootste havo- en vwo-vakken een examentraining of herexamentraining volgen. Al deze vakken worden tegelijk in een vakantie of weekend aangeboden. Als je meerdere vakken wilt volgen kun je dit of op twee dichtbijzijnde locaties in één vakantie of weekend doen, of de vakken verdelen over verschillende vakanties of weekenden.95% van alle deelnemers slaagt

Leerlingen die een examentraining bij ons volgen halen in 95% van de gevallen hun examen. Mocht je nou na het volgen van een examentraining nog niet zijn geslaagd, dan krijg je van ons een gratis herexamentraining.

Slagingspercentage 95% Eindsprint Examentraining

Dagindeling trainingsdag examentraining

Hieronder vind je een globale indeling van een trainingsdag. Elke trainingsdag bestaat uit blokken van ongeveer anderhalf uur met daartussen pauzes. Tijdens deze blokken bespreek je de examenstof en oefen je verschillende examenonderwerpen. Elke pauze staat er koffie, thee en fruit voor je klaar.

Blok 1 Uitleg en oefening Examenonderwerp A, B 10:00 - 11:30
Pauze Koffie, thee en fruit Benen strekken en ontspanning 11:30 - 11:45
Blok 2 Uitleg en oefening Examenonderwerp C, D 11:45 - 13:15
Pauze Koffie, thee en fruit Benen strekken en ontspanning 13:15 - 13:45
Blok 3 Uitleg en oefening Examenonderwerp E, F 13:45 - 15:15
Pauze Koffie, thee en fruit Benen strekken en ontspanning 15:15 - 15:30
Blok 4 Uitleg en oefening Examenonderwerp G, H 15:30 - 17:00

De 5 meestgestelde vragen over examentraining

Waarom bij Eindsprint training volgen?

Je kunt bij Eindsprint een examentraining op 8 centrale locaties in Nederland volgen. Daarbij vinden we het erg belangrijk dat we elke leerling veel aandacht kunnen geven. We werken daarom in hele kleine groepjes van maximaal vijf leerlingen. Je krijgt bij je training een samenvatting en een oefenboek die je na de training mee naar huis mag nemen. Al onze locaties zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Leerlingen zijn erg tevreden over de examentraining en beoordelen ons tussen de 8 en de 9. Ongeveer 95% van de leerlingen die een training bij ons volgt slaagt voor het vak dat ze gevolgd hebben. Mocht je het dan tóch niet gehaald hebben, dan krijg je van ons een gratis herexamentraining.

Door wie worden de trainingen gegeven?

De examentrainingen worden gegeven door examentrainers. Deze examentrainers zijn veelal universitaire studenten die goed kunnen lesgeven. Deze studenten hebben zelf niet al te lang geleden hun eindexamen gemaakt en staan dicht bij de belevingswereld van leerlingen. In een klein groepje bespreek en oefen je samen met je examentrainer alle examenstof. Het kan dus zijn dat je natuurkunde examentraining krijgt van een student natuurkunde. Al onze examentrainers zijn geselecteerd op basis van hun ervaring, kennis en motivatie. Voordat examentrainers bij ons aan de slag gaan doorlopen ze een training die wordt gegeven door eerstegraads vakdocenten.

Wordt alle examenstof besproken?

Tijdens de examentraining wordt in principe alle examenstof besproken. Omdat we in kleine groepjes werken is er tijd om langer stil te staan bij onderwerpen die je lastig vindt en kunnen we snel door als je bepaalde onderwerpen al goed onder de knie hebt. Op de laatste dag is er vaak ook tijd om onderwerpen die lastig waren extra te herhalen en een (gedeelte van) een heel oefenexamen te maken.

Wat is het slagingspercentage?

Ongeveer 95% van de leerlingen die bij ons een examentraining volgt slaagt voor het vak dat ze bij ons gevolgd hebben. Daar zijn we erg trots op. Toch is het moeilijk om precies te meten wat het effect van een gevolgde examentraining is, leerlingen doen immers in principe maar één keer eindexamen. Daarom vragen we alle leerlingen die een training volgen wat ze vonden van de training. Leerlingen beoordelen onze trainingen met een dikke 8. Op de vraag wat ze van de kwaliteit van de examentrainer vonden (kennis, inzet, uitleg) geven ze onze trainers zelfs een 9!

Kan je de examentraining nog annuleren?

Ja, het is mogelijk om de examentraining te annuleren tot 14 kalenderdagen na aanmelding. Je kunt via de link in de bevestigingsmail een e-mail of een WhatsApp bericht versturen om de training te annuleren. Dit kan alleen schriftelijk via e-mail of WhatsApp. Na 14 kalenderdagen kun je de examentraining niet meer annuleren.